Nuclear Nightclub

07.07.2011Pasi

OSIT täräytti Nuclear Nightclubissa tutkimuksen päivämäärällä 28.3. - 1.4.2011

Aineisto on läpikäyty ja suurempia mainitsemisen arvoisia asioita ei löytynyt. Muutama epäselvä tallenne oli tarttunut äänipuolelta, mutta siinäpä aikalailla olikin tallenteiden osalta.

Parasta kuitenkin oli kaikkien paikalla olleiden kohdalla henkilökohtaiset kokemukset. Kaikki paikalla olleet pääsivät näkemään ns. "varjoihmisiä" kyseisen liveklubin alakerrassa ja samainen alue tuntuu olevan useiden silminnäköijöiden mukaan hyvinkin aktiivinen paikka. Jokainen tutkija näki samassa nurkassa tumman ihmismäisen varjon kurkkaamassa baaritiskin takaa ja varjo katosi heti kun "huomasi", että sitä kohti katsotaan. Omakohtaisesti täytyy sanoa, että tuo oli ehkä seuramme historian päräyttävin henkilökohtainen kokemus.

Koska tallenteille ei tarttunut mitään konkreettista todistusaineistoa, täytyy kerrankin sanoa, että emme pysty sanomaan tarkalleen kummitteleeko kohteessa vai ei. Toivottavasti voimme jatkossakin olla yhteistyössä Nuclear Nightclubin kanssa ja seuraavalla kerralla saisimme konkreettista materiaalia kaikille nähtäväksi.

< Takaisin