Esittely – Eli kuka, mitä, häh?

Kuka?

Olemme OSIT eli Oulun Selittämättömien Ilmiöiden tutkimusseura. Seura koostuu tällä hetkellä kourallisesta työssäkäyviä henkilöitä joita jokaista yhdistää halu saada tietää enemmän. Seura on perustettu vasta 2009 tammikuussa, mutta perustajana minulla on ollut idea toteutuksesta jo kymmenisen vuotta. (Harmi, että meni näinkin kauan saada aikaiseksi kerätä joukko sopivia ihmisiä kasaan). Tavoitteenamme on tutkia selittämättömiä ilmiöitä kaikessa monipuolisuudessaan ja valottaa tapahtumia niiden taustalla, olivat tapahtumat sitten normaaliin elämään liittyviä sattumia tai normaalin yläpuolella esiintyviä asioita.

Olemme täysin vapaaehtoisvoimin pyörivä seura, emmekä koskaan vaadi rahaa mistään tutkimuksista tai muustakaan seuratoiminnasta.

Mitä?

Seuramme kannattavia periaatteita ovat:

Tutkimuksia suoritetaan niissä kohteissa joihin on saatu omistajan/haltijan lupa ja tarkoituksena olisi saada mahdollisimman monta erilaista kohdetta, jotta mahdollisten todistusaineistojen saaminen kasvaisi. Pyrimme aina hankkimaan mahdollisimman paljon todistusaineistoa ilmiöistä/kohteista ja jos materiaalia ei kerry tallennusmediaan, pidämme tapahtumia hyvinä henkilökohtaisina tarinoina. Käytössämme on nykyajan "kummituksen metsästykseen" (pahoittelen kärjistämistä) sopivia elektronisia laitteita aina videokamerasta, EMF mittariin.

Häh?

Loppuyhteenveto: OSIT on joukko harrastuspohjalta toimivia ihmisiä jotka haluavat saada todistusaineistoa mahdollisista selittämättömistä ilmiöistä käyttäen apunaan maalaisjärkeä, päättelykykyä ja nykyaikaista teknologiaa. Jos edellämainitut asiat herättivät jonkinlaista mielenkiintoa tai halua ojentaa auttavan käden seurallemme (joko kohteiden luovuttamisen tutkinnan ajaksi, vinkkejä mahdollisiin kohteisiin tai rahallista lahjoitusta seuran välinehankintaan), niin ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen:

Seuran perustaja: pasi [at] osit.fi

ositutkimusseura [at] gmail.com

carcass [at] osit.fi